Galatasaray:6 – Büyükşehir:4

Rakipleriyle başa baş mücadele eden Büyükşehir Futbol Okulu sporcuları göz doldurdu

Minikler ligine yaptığı çeşitli hazırlık maçlarıyla hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu, Galatasaray ile Florya Tesisleri`nde oynadığı maçı kaybetti.

 

ÇEKİŞMELİ MAÇ OLDU
Kaleciyle birlikte 8 futbolcunun mücadele ettiği, 25`er dakikadan 2 devre halinde oynanan maçın başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar büyük bir çekişme yaşandı. Bu tür hazırlık maçlarında birçok deneyimi bulunan Galatasaray Futbol Okulu takımına karşı, Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu futbolcularının gösterdiği mücadele herkesin takdirini kazandı.

MÜCADELEYİ HİÇ BIRAKMADILAR
İlk yarısı 3-3 sona eren hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında, tecrübesini ortaya koyan Galatasaray takımı karşılaşmayı 6-4 kazanmasını bildi. Hakemin bitiş düdüğüne kadar mücadeleyi bir an olsun bırakmayan Büyükşehir Kağıtspor futbolcuları ise, önemli tecrübeler kazandı. Müsabakayı izleyenler arasında, Büyükşehir Kağıtspor Futbol şube sorulusu Cemal Terzi, Büyükşehir Kağıtspor baş antrenörü Fatih Şengün, futbol okulu hocaları Erol Arutan, Zafer Yavuz, Yusuf Yazıcı, Remzi Demir ile birçok sporcu velisi vardı.

PİŞMANİYE İKRAM ETTİLER
Karşılaşmanın ardından futbolcularını tek tek kutlayan futbol okulu antrenörleri Hasan Karaosmanoğlu ve Hüseyin Gülister, “Galatasaray bizden çok fazla tecrübeli olmasına rağmen, oyuncularımız 50 dakika boyunca oyundan düşmeden mücadele etti. Lig öncesi bu tür karşılaşmalara devam edeceğiz” yorumunu yaptı. İlimizin sembolü haline gelen pişmaniyeleri Galatasaray Futbol Okulu`nun sporcu ve hocalarına takdim eden Büyükşehir Kağıtspor`lular, Galatasaray takımı ile iyi bir dostluk köprüsü kurdu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!