Fuardan Kıraç Geçti

Başkan Karaosmanoğlu`nun da izlediği konserde binlerce Kocaelili, genç sanatçının şarkılarıyla coştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yılki fuar etkinlikleriyle Kocaeli halkına adeta ünlüler geçidi yaşatıyor. Kocaelililer bir ay önce açılan fuarda, Ebru Gündeş´ten, Kutsi´ye, pop star alaturka yarışmacılarından Fatih Kısaparmak´a kadar birçok ünlüyü izleme imkanı buldu. Fuar dün akşam da Anadolu Rock´ın tartışmasız en önemli ismi olan Kıraç´ı ağırladı. Yaklaşık iki saat süren konseri binlerce vatandaşla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da izledi. Başkan, konser sonunda genç sanatçıya üzerinde 41 KIRAÇ yazan Kocaelispor forması hediye etti. Kıraç´ın formayı almasıyla vatandaşlar fuarı Körfez sloganıyla inletti.

SAHNEDE DEVLEŞTİ
Büyükşehir Belediyesi´nin fuardaki Çarşamba konserleri tüm hızıyla sürüyor. Ünlüler geçidine sahne olan konserler zincirinin dün akşamki konuğu ünlü rock sanatçısı Kıraç´tı. Sekapark´ın 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen açılışında sahne alan Kıraç dün akşam da Güneş Sahnesi´nde sevenleriyle buluştu. Sahnede adeta devleşen Kıraç´ı binlerce Kocaelili ile birlikte Başkan İbrahim Karaosmanoğlu da izledi.

 

BAŞKANDAN 41 NUMARALI FORMA
Başkan Karaosmanoğlu, konserin sonunda genç sanatçıyı kutlayarak teşekkür plaketi ve Kocaelispor forması verdi. Kıraç´ın formayı almasıyla binlerce Kocaelililer Körfez sloganlarıyla alanı inletti. Kıraç da Kocaelispor´u en kısa zamanda süper ligde görmek istediğini belirterek takıma başarılar diledi.

KOCAELİ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
Başkan Karaosmanoğlu da, Fuar´da gerçekleştirilen konserlerin halka yönelik önemli bir sosyal hizmet olduğunu söyledi. Kocaeli halkının her şeyin iyisine layık olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, sosyal belediyecilik konusunda da bu felsefe ile hareket ettiklerini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Fuarda bir aile ortamı yarattık. Vatandaşlarımız temiz ve güvenli bir ortamda aileleriyle rahat bir şekilde eğlenebiliyor. Halk konserleri ile de ünlü sanatçılarımızı seyrediyor. Fuara gelen tüm vatandaşlarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Kıraç, son olarak “Razıysan Gel Benimle” adlı şarkısını seslendirerek, sahneden ayrıldı.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!