Fuarda Kiboş fırtınası

Arabesk müziğin kraliçesi Kibariye, yorumu ve sesi ile Kocaelililere muhteşem bir konser verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kültür Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında fuar alanında düzenlenen konser etkinliklerinde dün akşam Kibariye fırtınası yaşandı.

Fantezi ve arabesk müziğin tartışmasız en güçlü yorumcusu olan Kibariye dün akşam birbirinden güzel şarkılarını Kocaelililer için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Kiboş canlı performansı ile hayranlarını unutulmaz bir fuar konseri yaşattı.

İŞTE YORUM İŞTE KİBOŞ
Günlerdir Kibariye´yi bekleyen Kocaelililer ise saatler öncesinden konser alanını doldurdu. Saat 21.30´da Güneş Sahnesi´ne çıkan Kibariye samimi ve içten davranışlarıyla da Kocaelililerin gönlünde taht kurdu.

SEZEN AKSU ŞARKILARI
Kibariye eski ve yeni şarkılarının yanı sıra konserde ayrıca Sezen Aksu şarkılarına da yer verdi. Özellikle Sezen Aksu´nun “Ah İstanbul”  şarkısını büyük bir başarı ile yorumlayan Kiboş, Kocaelili seyirci tarafından dakikalarca alkışlandı. Sesi ile Kocaelili seyircisini zaman zaman duygulandıran Kiboş finalde söylediği Roman havalarıyla Kocaelililere göbek attırmayı başardı.

SEYİRCİYE ÖVGÜ
Konser sonunda seyircisine seslenen Kiboş, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün muhteşem bir seyirciye şarkılarımı söyledim. Bu Kocaeli dinleyicisinin farkından kaynaklanıyor. Sizinle olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!