Fuarda İsmail YK bombası

Genç popçu, kendisini izlemeye gelen yüzlerce genci şarkılarıyla coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar´da gerçekleştirdiği Çarşamba konserleri ile ünlü sanatçıları Kocaelililerle buluşturmaya devam ediyor. Fuarın dün akşamki konuğu da bombabomba.com albümü ile büyük bir çıkış yakalayan İsmail YK oldu. Güneş Sahnesi´nde sevenleriyle buluşan İsmail YK, şarkılarıyla fuarda adeta bomba etkisi yarattı. Genç şarkıcı, dansları ve ilginç sahne şovuyla uzun süre akıllardan silinmeyecek bir konser verdi.

BÜYÜK İLGİ VARDI
Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali adı altında düzenlenen Kocaeli Fuarı´nda Çarşamba günleri düzenlenen halk konserleri sürüyor. Fuarın dün akşamki konuğu ise, farklı müziği, giyimi ve sahne şovu ile büyük ilgi gören İsmail YK oldu. Genç şarkıcı eski ve yeni kasetinden oluşan parçalarını seslendirdi. Şarkıcının parçalarına Güneş Sahnesi´ne gelen binlerce seyirci hep bir ağızdan eşlik etti.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
İsmail YK´nın dansçılarıyla yaptığı şov da en az şarkıları kadar büyük beğeni topladı. Kocaelililerin yoğun ilgisine teşekkür eden genç popçu sevenlerine çeşitli hediyeler dağıttı. Kocaeli´nde kendisini muhteşem bir seyircinin karşıladığını söyleyen İsmail YK, “Yaz boyunca bir çok yerde konser verdim. Ancak Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği fuar konseri hepsini geride bıraktı. Şarkılarımı sizlerle söylememe imkan verdiği için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür ederim” dedi.Genç şarkıcı daha sonra yoğun sevgi gösterisi altında sahneden indi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na teşekkürlerini sunan İsmail Yk, “ Beni sizlerle buluşturduğu için çok mutluyum” diyerek tekrar Kocaeli´ye gelmek istediğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!