Fuara bir ayda 550 bin ziyaretçi

Kocaeli fuarı, halk konserleri, nezih, temiz ve eğlenceli ortamı ile Kocaelililerin gözde mekanı haline geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 41. kez kapılarını açan Kocaeli Fuarı birinci ayını geride bıraktı. 16 Haziran  Cumartesi günü açılışı yapılan fuarı bugüne kadar 550 bin kişi ziyaret etti. Vatandaşların bu ilgisinde fuarın güvenli ve temiz ortamının yanı sıra eğlence olanaklarının fazlalığı büyük rol oynadı. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği fuarda özellikle çocuklar İtalyanların dünyaca ünlü sirki Darix Togni ile eğlencenin tadını çıkarıyor. Çarşamba günleri gerçekleştirilen halk konserleri ile de Büyükşehir Kocaelilileri sahne dünyasının birbirinden ünlü sanatçıları ile buluşturuyor.  Ayrıca bu yıl ilk kez uygulamaya geçirilen Yıldızlar Altında Sinema Keyfi ile de fuarda Türk Filmleri nostaljisi yaşanıyor. Kısacası fuar bu yılki organizasyonları ile 2007 yazına damga vurmaya hazırlanıyor.

FUARDA ÜNLÜLER GEÇİDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kültür Sanat ve Eğlence Festivali adıyla bu yıl 41. kez organize ettiği Kocaeli Fuarı´na ilgi hergeçen gün büyüyor. Herkesin kendisine uygun bir eğlence olanağı bulduğu fuarı bir ayda yaklaşık 550 bin kişi ziyaret etti. Kocaelililer, Ebru Gündeş konseri ile açılan fuarda sırasıyla Rafet El Roman, Kutsi ve Fatih Kısaparmak gibi birbirinden ünlü sanatçıları dinledi.

KIRAÇ GELİYOR
Çarşamba gün yapılacak olan halk konserinin konuğu ise Anadolu Rock´ın önde gelen isimlerinden Kıraç olacak. Kış aylarında Sekapark´ın açılışı nedeniyle büyük bir konser veren Kıraç yarın da Fuardaki Güneş Sahnesi´nde sevenleriyle buluşacak. Saat 21.00´de sahne alacak olan Kıraç, eski ve yeni albümüne ait şarkılarını Kocaelililer için söyleyecek.

MİNİK DUALAR 1 AĞUSTOS´TA
Öte yandan fuar yönetimi ünlü grupları ve sanatçıları Güneş Sahnesi´ne taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Fuar yönetimi Temmuz ayı bitmeden önce bir Rock Festivaline evsahipliği yapmak için kolları sıvadı. Ayrıca sözleşmesi kesinleşen konserler arasında ise Minik Dualar Grubu yer alıyor. Minik Dualar 1 Ağustos Çarşamba günü Güneş Sahnesi´nde çıkacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!