Fuar Konserleri başlıyor

Küçük Sahnede bir hafta boyunca Halk, Sanat ve Tasavvuf Müziği konserleri gerçekleştirilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Fuar Konserleri cuma günü başlıyor. Bir hafta sürecek program çerçevesince toplam 6 konser verilecek.

TSM, THM VE TASAVVUF
Leyla Atakan Kültür Merkezi yanındaki Küçük Sahnede gerçekleştirilecek konser programı ilk olarak tasavvuf müziği ile başlayacak. Şef Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki Tasavvuf Korosu, 14 Temmuz Cuma ve 15 Temmuz Cumartesi günleri Türk Tasavvuf Müziğinin en seçkin eserlerini seslendirecek. Aynı sahnede 17 Temmuz Pazartesi ve 18 Temmuz Salı günü Türk Halk Müziği, 20 Temmuz Perşembe ve 21 Temmuz Cuma günü ise Mete Aslan Türk Sanat Müziği Topluluğu konser verecek. Tüm konserlerin başlama saati 21.00.

KİTAP FUARI 10 EYLÜL´E KADAR AÇIK
Öte yandan yine Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanlığı tarafından Küçük Sahnenin hemen yanında kitap fuarı kuruldu. İlimizden Lale Kitap ve NT İzmit Mağazaları, Kocaeli dışından ise Şule, Akad, Ekol Yayın-Dağıtım, Kuledibi ve Zafer Yayınlarının katıldığı fuarda, son çıkan kitaplardan dini yayınlara, yerli ve yabancı klasiklerden çocuk kitaplarına kadar pek çok esere uygun indirimlerle ulaşılabiliyor. Kitap Fuarı ise 10 Eylül 2006 tarihine kadar açık kalacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!