Figen Büyükakın özel öğrencilerin doğum gününü kutladı

Doç. Dr. Figen Büyükakın, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören 8 öğrencinin doğum gününü kutladı.

Figen Büyükakın özel öğrencilerin doğum gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 17-35 yaş arası hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli bireylere eğitim verdiği Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü kutlamasına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın da katıldı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören 8 öğrencinin doğum günü kutlandı. Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlığın eşi Nezahat Aydınlık, Özel kalem müdürü Serhan Çatalın eşi Merve Çatal, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’nün eşi Öznur Özlü, Tören ve Organizasyon Şube Müdürü Emel Alp, Sağlık işleri Şube Müdürü Fatma Aydın, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse katıldı.

RİTİM GRUBU KONSER VERDİ

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi ritim gurubu, misafirlerini düzenledikleri mini konser ile karşıladı. Ritim grubunun gösterisine Doç. Dr. Figen Büyükakın da eşlik etti. Çocukların isteğini kırmayan Büyükakın, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi ritim gurubuyla kısa bir konser verdi.

PASTA KESTİLER

Konserin ardından doğum günü kutlamasına geçildi. Doç. Dr. Figen Büyükakın, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören Ecenur Ok, Cemal Tunçalp Süloğlu, Hilal Yıldırım, Sedat Altun, Yunus Emre Karaaslan, Büşra Bingül, Alperen Aksoy ve Alperen Eroğlu’nun doğum gününü kutladı. Doç. Dr. Büyükakın daha sonra doğum gününü kutladığı çocuklar ile birlikte doğum günü pastası kesti.

“BU MUTLULUĞU ORTAK OLMAK GURUR VERİCİ”

Etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Doç. Dr. Figen Büyükakın “Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi ile özel bireylere hizmet veriyor. Benim de bir çocuğum engelli. Burada yapılan çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bilen biriyim. Eğitimlerin birinci önceliğinin gönüllülük esasına dayandığını gördüm. Bugün burada 8 öğrencimizin doğum gününü kutladık. Onları neşeli görmek, mutluluğuna dahil olmak gurur verici” açıklamasında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!