Ferruh Ataman´ı kaybettik

Basın Yayın´ın “Ferruh Abisi” kalp krizine yenik düştü

Büyükşehir Belediyesi´nin Basın Yayın Müdürlüğü`nde 19 yıldır görev yapan evli ve 2 çocuk babası Ferruh Ataman (45), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

HAYAT DOLUYDU
Büyükşehir Belediyesi`nde 1987 yılında göreve başlayan ve 4 belediye başkanı ile çalışan Ferruh Ataman, sevimli ve sempatik kişiliği ile tanınıyordu. Aralıksız 19 yıldan beri Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu`nda çalışan Ataman, herkesin ilgi ve sevgisini kazanmıştı. Yıllık izninin bir bölümünü kullanmak için iki hafta önce izne ayrılan Ataman, tatilini İzmit`te geçiriyordu. Bekirpaşa Turan Güneş Caddesi Kalemcioğlu Sokak No: 15 adresinde ikamet eden Ferruh Ataman, saat 20.00 sıralarında evinde kalp krizi geçirdi. Eve gelen ambulansa bindirilirken son nefesini vererek hayata gözlerini yuman Ferruh Ataman, aramızdan ebediyen ayrıldı. Ailesini ve sevenlerini yasa boğarak, erken yaşta aniden hayata veda eden Ferruh Ataman`ın hiçbir rahatsızlığı bulunmuyordu.

“ÖĞRENCİMDİ”
Ataman`ın cenazesi son kez evine getirildi. Burada kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ferruh Ataman`ın öğrencilerinden biri olduğunu belirterek, “O yıllardan bugüne kadar kendisini çalışkan, sevgi dolu, güler yüzüyle tanıdım” dedi.

Mimar Sinan Paşa Camii`nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı`nda toprağa verilen Ferruh Ataman`a Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!