Ferruh Ataman´ı kaybettik

Büyükşehir Belediyesi´nin Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü´nde 19 yıldan beri görev yapan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Ferruh Ataman, dün akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

Büyükşehir Belediyesi`nin Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü`nde 19 yıldan beri görev yapan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Ferruh Ataman, dün akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

Büyükşehir Belediyesi`nde 1987 yılında göreve başlayan ve 4 belediye başkanı ile çalışan Ferruh Ataman, sevimli ve sempatik kişiliği ile tanınıyordu. Aralıksız 19  yıldan beri Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu`nda çalışan Ataman, herkesin ilgi ve sevgisini kazanmıştı. Yıllık izninin bir bölümünü kullanmak için bir hafta önce izne ayrılan Ataman, tatilini İzmit`te geçiriyordu. Bekirpaşa Turan Güneş Caddesi Kalemcioğlu Sokak No: 15 adresinde ikamet eden Ferruh Ataman, dün akşam saat 20.00 sıralarında evinde kalp krizi geçirdi. Eve gelen ambulansa bindirilirken son nefesini vererek, hayata gözlerini yuman Ferruh Ataman, aramızdan ebediyen ayrıldı. Ailesini ve sevenlerini yasa boğarak, erken yaşta aniden hayata veda eden Ferruh Ataman`ın hiçbir rahatsızlığı bulunmuyordu.

NOT: FERRUH ATAMAN`IN CENAZESİ BU GÜN BEKİRDERE MAHALLESİ MİMAR SİNAN CAMİİ`NDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK OLAN CENAZE NAMAZINDAN SONRA ASRİ MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLECEKTİR.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!