Fatih Kısaparmak Ramazan Çadırı´na renk kattı

Büyükşehir Türkü Baba`yı Kocaalilerle buluşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin fuar alanındaki Ramazan Çadırı´na önceki akşam Fatih Kısaparmak konuk oldu. Sevilen sanatçı birbirinden güzel türkülerini Kocaelililer için seslendirdi. Çok sayıda vatandaşın izlediği konser sayesinde vatandaşlar muhteşem bir Ramazan akşamı yaşadı.

EN GÜZEL TÜRKÜLERİNİ SÖYLEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan dolayısı ile gerçekleştirdiği programlar vatandaşların yoğun katılımı ile sürüyor. Küçük Sahne´de kurulan çadırda önceki gün türküleriyle sevenlerinin gönlüne taht kuran Fatih Kısaparmak konuk oldu. Türkü Baba eski ve yeni albümlerinden oluşan muhteşem bir repertuarla Ramazan eğlencesine renk kattı. Vatandaşlar Fatih Kısaparmak´ın türküleri ile  coşarken, zaman zaman da Anadolu ezgileriyle duygulu anlar yaşadı.

BEN DE KOCAELİLİYİM
Konserde sevenlerine seslenen Fatih Kısaparmak, 16 yıldır her sene Kocaeli´ne geldiğini ve bu nedenle artık kendisini Kocaelili olarak gördüğünü söyledi. Sevilen sanatçı tüm Kocaelililerin Ramazan´ını kutlayarak, “Bundan sonraki Ramazanlarda da bir arada olmak dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

SEVİLEN SANATÇIYA HEDİYELER
Konserin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu sanatçıya plaket ve çiçek vererek tebrik etti. Elazığlı olan sanatçıya Kocaeli Elazığlılar Derneği de bir çiçekle teşekkür etti. Bu arada Kocaeli TEMA Vakfı temsilcisi Nermin Tol Kısaparmak´a TEMA Vakfına ait yelek hediye etti. Ayrıca KO-MEK usta öğreticisi Müzeyyen Koşar da sanatçının eşi Şebnem Kısaparmak´a götürmesi için el yapımı bir biblo hediye etti.

SARISÖZEN KONSERİ
Ramazan etkinlikleri kapsamında yarın ise Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Neşe Sarısözen birbirinden güzel sanat müziği eserleri ile sevenlerinin karşısında olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!