Fatih Akbulut kaymakamlığa döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fatih Akbulut, Ankara`nın Bayramören İlçesi`ne Kaymakam olarak atandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Fatih Akbulut, Ankara´nın Bayramören İlçesi´ne Kaymakam olarak atandı. Akbulut, görev yaptığı süre içinde kendisine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

GEÇİCİ GÖREVLE GELMİŞTİ
İzmit´in Karayakuplu Köyü´nde dünyaya gelen 29 yaşındaki Fatih Akbulut, Ordu ve Batman´da kaymakam olarak görev yaptı. Ailevi nedenlerle İçişleri Bakanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi´ne geçici görevle gönderilen Akbulut, 18 ay süreyle başarılı çalışma yaptı. Kendi isteği ile yeniden kaymakamlık görevine dünen Fatih Akbulut, Ankara´nın Bayramören İlçesi´ne atandı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Belediyesi´nden vedalaşarak ayrılan Akbulut, mesleğinde ilerlemek istediğini belirterek, görev yaptığı süre içinde kendisine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Genel Sekreter Münir Karaloğlu´na teşekkür etti. Uyumlu bir ekiple çalışmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Fatih Akbuluk, hem kendi iline hizmet etmenin sevincini yaşadığını, hem de farklı bir tecrübe edindiğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!