Eski İstanbul Yolu`nda genişletme çalışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu mevkiinde kalıcı konutlar, Üçtepeler mevkiinde ise Kocaeli Üniversitesi merkez kampusunun kurulmasından sonra yetersiz hale gelen Eski İstanbul Yolu`nun Asri Mezarlık bölümünde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Aynı zamanda Akçakoca Konutları`na da ulaşımı sağlayan yolun mezarlık kısmındaki boş alanı değerlendiren Büyükşehir`e bağlı ekipler, bölgedeki toprağı iş makineleriyle aldıktan sonra perde duvar yaparak kaymalara engel olacak. Çalışmalar tamamlandığında, büyük kısmı dar olan yolun bir kısmında trafik akışı rahat bir şekilde sağlanacak.