Eski Gölcük Yolu da çimlenecek

Ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarıyla Kocaeli´nin her tarafını güzelleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu´nu da elden geçirecek.

Çalışmalar tamamlandığında yer yer mezbeleliği andıran görüntüler ortadan kalkacak, özellikle araç sürücüleri keyifli bir yolculuk yapacak.

TOPLAM 6 FİRMA KATILDI
Eski Gölcük Yolu`nun çimlendirilmesine ilişkin ihale bugün, Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleştirildi. Toplam 6 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi 28 bin YTL ile Ersun İnşaat, en yüksek teklifi ise 98 bin 977 YTL ile Damla Su İnşaat verdi.

60 GÜNDE TAMAMLANACAK
37 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek olan çimlendirme çalışmaları, yer tesliminden sonraki 60 iş günü içinde tamamlanacak. Kazanan firma ise teklif dosyaları incelendikten sonra açıklanacak.

FİRMALAR                            TEKLİFLERİ
Ersun İnşaat                     28 bin YTL