Eski Gölcük Yolu adeta yenilendi

Bir süre önce tamamlanan asfalt çalışması ile Eski Gölcük Yolu`nu adeta yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmanın bir devamı olarak araçların drenaj kanallarına düşmemesi için yol kenarlarına çelik oto korkulukları döşedi. Yapılan çalışma ile İzmit`in en işlek yolundaki güvenlik sorunu da ortadan kaldırıldı.

SIRA İLİMTEPE`DE
Asfalt çalışmasının ardından yağmur suyu kanallarını da temizleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, ardından toplam uzunluğu 1200 metreyi bulan oto korkuluğu döşedi. Söz konusu çalışmanın daha önce Karayolları tarafından yapıldığını hatırlatan yetkililer, önümüzdeki günlerde Körfez İlimtepe yolunun kış mevsiminde tehlike oluşturan kısımlarında çalışma yapacaklarını açıkladı.