Eski Çarşı yenilenecek

Çarşı esnafı ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´de gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına bu kez Eski Çarşı´da devam etti. Çarşı esnafı ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Eski Çarşı Kentsel Tasarım Projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.

PROJE UYGULAMA AŞAMASINDA
Birlik Lokantasında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Karaosmanoğlu´nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Gebze Emniyet Müdürü Ali Şahinli, İSU, Telekom, Palgaz, SEDAŞ, AYKOME ve Fen İşleri yetkilileri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda ilk sözü alan ve Eski Çarşının Gebze esnafı için önemine değinen Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, çarşının geleceğine yön verecek projenin uygulama aşamasında olduğunu hatırlattı.

“GEBZE´DE YAŞAMAK AYRICALIK…”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise pek çok yerde imar planı uygulanmadığı için kent insanının sıkıntı çektiğini vurguladı. “Göreceksiniz Gebze´de yaşamak ayrıcalık olacak” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ama her sorunu birlikte halledeceğiz. Gebze´yi mutlu ve yaşanılır bir kent haline getirmek için imkanlarımız var. Kaynaklarımızı akıllı ve planlı kullanırsak 2-3 yıl sonra bugün konuştuklarımızı konuşmayacağız” şeklinde konuştu.

HERKESİN GÖREVİ VAR
Eski Çarşı Kentsel Tasarım Projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini vurgulayan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir defa yapalım, ama tam yapalım. Biraz cefası olacak, daha sonra sürekli sefasını süreceğiz. Esnaflarımıza da düşen görevler var. Çalışanlarımıza yardımcı olun, onları motive edin. Gebze´yi daha yaşanılır hale getirelim. Kenti kendi evimiz gibi bilelim. Nasıl evimizi temiz tutuyorsak, şehrimizin her tarafını da pırıl pırıl hale getirmeliyiz. Tüm çabalarımız bu kent için.”

Bizi;
sosyal medyada takip edin!