Erzurumlu öğrenciler ilk periyodu tamamladı

Erzurumlu öğrenciler, ilimizden güzel anılarla ayrıldı.

2011 yılında ülkemizde yapılmasına karar verilen 25. Universiade Kış Oyunları için hazırlık yapan Erzurumlu öğrenciler, ilimizde gördüğü buz pateni derslerinin ilk periyodunu tamamlayarak Erzurum´a geri döndü.

2011 UNIVERSIADE OYUNLARI´NA HAZIRLIK
Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erzurumlu öğrencilerin buz sporu dersleri almasıyla ilgili programın ilk bölümü tamamlandı. 2011 yılında Erzurum´da yapılacak olan Universiade oyunları öncesinde buz sporlarını öğrenmek amacıyla ilimize gelen Erzurumlu öğrenciler, buz pateni temel eğitimini tamamladıktan sonra, buz hokeyi dersleri de alarak ilimizden güzel anılarla ayrıldı.

 
 
ERZURUM VALİ YARDIMCISI VE İL MÜDÜRÜ DE GELDİ
Yaklaşık 20 günlük bir eğitim alan Erzurumlu öğrencileri, ilimizdeki son günlerinde Erzurum Vali Yardımcısı Kasım Yekeler ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Cintimur yalnız bırakmadı. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Yekeler ve Cintimur´u Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde misafir etti. Yekeler ve Cintimur, sporcularına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti ve Kış Olimpiyatları öncesinde sık sık Kocaeli´ne gelerek tecrübe kazanmak istediklerini dile getirdi. Erzurumlu öğrenciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen uzman antrenörler eşliğinde Ağustos ayında da 20 günlük bir çalışma yapacak.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!