Erenoğlu´ndan Başkan´a veda

Denizaltı Filo Komutanı, atandığı Sahil Güvenlik Komutanlığı´na başlamadan önce veda turlarına başladı

Yüksek Askeri Şura kararı doğrultusunda Ankara`da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığına atanan Denizaltı Filo Komutanı Tuğamiral Can Erenoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na veda ziyaretinde bulundu. İzmitli Tuğamiral, Kocaeli`nden güzel anılarla ayrıldığını söyledi.

BAŞKANDAN KUTLAMA
Yeni görevi öncesinde veda turlarına başlayan Denizaltı Filo Komutanı Tuğamiral Can Erenoğlu, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Tuğamiral Erenoğlu ve Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, Sahil Güvenlik Komutanlığı`na atanan ve aynı zamanda 30 Ağustos`ta Tümamiral rütbesi alacak olan Erenoğlu`nu kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

ANLAMLI HEDİYELER
Kocaeli`nde 2003 yılından beri Denizaltı Filo Komutanı olarak görev yapan Tuğamiral Erenoğlu ise Kocaeli`nden güzel anılarla ayrıldığını söyledi. Tuğamiral Erenoğlu, ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi şeref defterini de imzaladı. Başkan Karaosmanoğlu ilimizden ayrılacak olan komutana Kocaeli`nin sembolü olan saat kulesi maketini hediye ederken,Tuğamiral Erenoğlu da Başkan Karaosmanoğlu`na “İstiklal Harbinde Bahriyemiz” adlı kitabı takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!