Erenler - Cedit´te örnek daire hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışa sunduğu Erenler-Cedit Konutları`nın kaba inşaatı ince işleri dışında tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışa sunduğu Erenler-Cedit Konutları´nın kaba inşaatı ince işleri dışında tamamlandı. Hazırlanan örnek daireler, daire sahipleri ve daire satın almak isteyen vatandaşlar tarafından gezilmeye başlandı.

17 BLOK TAMAM
Erenler- Cedit Konut Projesi´nde kamulaştırma işlemleri devam ederken bir yandan da hızla 17 bloğun inşası tamamlanıyor. Bu kapsamda 588 daire ve 17 kapıcı dairesi inşa edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş yetkilileri B (134 m²) ve C (100 m²) tipi konutlardan örnek daireleri hazırladı. Erenler- Cedit Konut Projesi´nde daire sahibi olanlar ve az sayıda kalan dairelerden satın almak isteyen vatandaşlar örnek daireleri 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren gezebiliyor.  Kent Konut görevlileri hafta sonu da dâhil olmak üzere mesai saatleri içerisinde örnek dairelerin gezilmesine yardımcı oluyor ve vatandaşların sorularını cevaplıyor.
100 m² 2 oda bir salon olan dairelerden almak isteyen vatandaşlar Kent Konut´un Dolphin İş Merkezi´ndeki bürosuna başvurabilir.

YIL SONUNDA TESLİM
Kent Konut yetkilileri her kesime hitap eden ve büyük ilgi gören konutların sosyal aktivite alanları, üstün yapı teknolojisi ve % 88 yeşil alanları ile yaşanabilir örnek konutlar olduğunu belirtti. Yetkililer, konutların Kasım 2007´de vatandaşlara teslim edileceğini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!