Erenkaya´dan Büyükşehir´e ziyaret

CHP Kocaeli milletvekilinin ziyaretinde duygusal anlar yaşandı

CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Başkanı Nejat Çakır da hazır bulundu. Bir dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Erenkaya makama gelişinde duygusal anlar yaşadı. CHP milletvekilini kapıda karşılayan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Farklı partilerden olabiliriz. Önemli olan Kocaeli´ne yapılan hizmettir. Büyükşehir Belediye Başkanlığı´ndan gelen milletvekilimizin başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi.

 

DUYGUSAL ZİYARET
Büyükşehir Belediye Başkanlığı dün duygusal bir buluşmaya evsahipliği yaptı. CHP milletvekili Hikmet Erenkaya, bir süre başkanlık yaptığı Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu tarafından karşılanan CHP milletvekili yeniden Büyükşehir Belediyesi´nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SAMİMİ ORTAM
Sami bir ortamda gerçekleşen ziyarete siyasetin uzlaşmacı yüzü yansıdı. Başkan Karaosmanoğlu 22 Temmuz Genel Seçimlerinden CHP milletvekili olarak çıkan Hikmet Erenkaya´yı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. “Hepimiz bu kent için çalışıyoruz” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kimimiz sayın Erenkaya gibi parlamentoda, kimimiz de yerel yönetimde hizmet veriyor. Ortak paydamız Kocaeli ve Kocaeli´ne yapılan hizmettir” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, farklı siyasi partilerden olmanın hizmet aşamasında bir engel olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Belediye Başkanlığı´ndan gelen milletvekilimizin parlamentoda başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi.

ÖNEMLİ OLAN YAPILAN HİZMETTİR
CHP milletvekili Erenkaya da, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Siyasette rollerin zaman zaman değiştiğine dikkat çeken CHP milletvekili Erenkaya, “Sayın Karaosmanoğlu´nun da belirttiği gibi önemli olan Kocaeli´ne yapılan hizmettir. Hepimiz bunun çabasındayız” şeklinde konuştu.

Görüşmenin sonunda Başkan Karaosmanoğlu, nazik ziyareti için CHP Milletvekili Erenkaya´ya teşekkür ederek, kapıya kadar uğurladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!