Ensar Tama Balkan şampiyonu oldu

Toplam 9 ülkeden 350 sporcunun katıldığı şampiyonada kürsüye çıkmayı başardı.

Edirne´de yapılan Ümitler ve Gençler Balkan Judo Şampiyonası´na 8 ülke katılırken, +90 kiloda ülkemizi temsil eden Büyükşehir sporcusu Ensar Tama, birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

9 ÜLKE KATILDI
Türkiye´nin ev sahipliğini yaptığı ve hafta sonu Edirne´de gerçekleştirilen şampiyonaya 9 ülke katıldı. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan Karadağ, Arnavutluk ve Makedonya´dan gelen toplam 350 sporcu, kürsüye çıkabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmalar, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

SPORCUMUZ ŞAMPİYON
Gelecek vaat eden genç sporcuların mücadele ettiği şampiyonada, Büyükşehir Belediyesi sporcularından Ensar Tama, +90 kiloda ülkemizi temsil etti. İlk turda Romen Natea Daniel´i tuşla (İpon), ikinci turda Bulgar Miroslav Geordz´u tuşla (İpon) yenerek finale yükseldi. Finalde Bosna Hersek´ten Danijel Delic ile karşılaşan sporcumuz, bu sporcuyu da yine tuşla (İpon) yenerek, altın madalyanın sahibi olarak, bayrağımızı göndere çektirmeyi başardı. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor yöneticisi Fikret Yıldız ile tekvando antrenörü Salim Abanoz, karşılaşmaları izledi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!