En kaliteli ekmeği biz yemeliyiz

Fırıncılar Odası tarafından düzenlenen geceye katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Kocaelililerin de kaliteli ekmek yemeye hakkı olduğunu söyledi.

Fırıncılar Odası tarafından düzenlenen geceye katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, en temel gıdanın ekmek olduğunu belirterek, Kocaelililerin de kaliteli ekmek yemeye hakkı olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN´IN KALİTE İSTEĞİ
Kocaeli Fırıncılar Odası ve Barış Çevre tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, “AB´ye uyum sürecinde, ekmek üretiminde teknolojik gelişmeler” konulu toplantı Antikkapı Restauran´ta yapıldı. Toplantıda fırıncılara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye´ye örnek olacak çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kocaeli´ne hizmetin en kalitelisini getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerden de Türkiye´nin en kaliteli ekmeğini Kocaeli´nde yapmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

ANNENİN PİŞİRDİĞİ EKMEK
Başkan Karaosmanoğlu,  doğal ortamda katkısız bir şekilde pişen ekmeğin daha sağlıklı olduğuna da dikkat çekti. “Ben annemin köyde yaptığı ekmeğin tadını başka ekmekte bulamıyorum” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ekmeğin hijyenik ortamda, pırıl prııl yerlerde üretilmesi gerekiyor. Ürettiğimiz ekmek bile bu kentin kalitesini gösterir. Bu konuda odamıza büyük görev düşüyor. Planlı programlı çalışırsak Avrupa´dan daha iyi oluruz, bu kabiliyet bizde var” şeklinde konuştu.
Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice´nin de katıldığı toplantıda Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Altınay ve Barış Çevre Şirketinin sahibi Seymen Ateş, Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür plaketi verdi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!