“En güzel ödül, vatandaş mutluluğudur”

Başkan Karaosmanoğlu, Derince`de hasta ziyaret edip, vatandaş sohbet toplantısına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan boyunca ilçe, belde ve köylerde sürdürdüğü inceleme gezilerini Derince ile sürdürdü. Vatandaşların sohbet toplantısına katılan Başkan Karaosmanoğlu, üretilen hizmetlerin vatandaşı mutlu etmesini, en büyük ödül olarak gördüklerini söyledi.

ÖNCE ESNAFI GEZDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Aygün ve Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek ile birlikte iftar öncesi Derince Devlet Hastanesi´nde yatan hastaları ziyaret ederek, şifa dileğinde bulundu. Daha sonra ilçedeki esnafı gezerek, sorunlarını görüşen Başkan Karaosmanoğlu, gittiği her yerde vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi ile karşılandı. Özellikle altyapı konusunda yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, yıllardan beri çektikleri çilenin sona ermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EN BÜYÜK ÖDÜL
İftarını Derince´de bir vatandaşın evinde yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, daha sonra Fatih Mahallesi´nde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Yapılan çalışmaları anlatan Karaosmanoğlu, “Kentimiz yıllarca biriken çilelerden kurtuldu. Gittiğim her yerde insanımızın övgü dolu sözleri ve mutluluğunu görüyorum. Sizin mutluluğunuz ve övgü dolu sözleriniz, bize verilecek en büyük ödüldür. Biz bunun için çalışıyoruz. Vatandaşımızın sesine kulak veriyoruz. Bu kentte herkes öncelikli olarak altyapı sorununun çözüme kavuşması gerektiğinin bilincinde. Bu bize yetiyor. Bakın bu caddede bile sizler doğal gaz gelmeden yolun asfaltlanmamasını istemiştiniz. Eğer yapılsaydı, ikinci kez kaçılmış olacak, kaynaklar israf edilecekti. Bütün çile geride kaldı. Sizin mutluluğunuzu gördükçe, yorgunluğumuzu unutuyoruz, ödül almış gibi oluyoruz” dedi.

BAŞKAN´A TEŞEKKÜR
Derince Fatih Mahallesi sakinleri adına konuşan Hamit Elyıldırım ise hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.  Mahallenin bütün yolların asfaltlandığı, doğal gazın geldiği belirten Elyıldırım, çocukları için park isteğinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, boş buldukları arsalara spor tesisi veya çocuk oyun sahası yaptıklarını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!