Emrah´tan Büyükşehir´e övgü

30 Ağustos konseri öncesinde Başkan Vekili İlyas Şeker`i makamında ziyaret eden,

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri için önceki gün ilimize gelen Emrah, konser öncesinde Başkan Vekili İlyas Şeker´i ziyaret etti. Genç sanatçı, yıllar sonra ilk kez Kocaeli´ne geldiğini belirterek, “Müthiş bir değişim gördüm. Kente adeta sihirli değnek değmiş” dedi. Genç sanatçı 30 Ağustos gibi önemli bir günde kendisini Kocaeli seyircisi ile buluşturduğu için de Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti.

ÇOK DEĞİŞMİŞ
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Emrah´ın menajeri ve vokalisti de katıldı. Sohbet sırasında genç şarkıcı uzun bir aradan sonra ilk kez Kocaeli´ne geldiğini belirterek, “Kentte müthiş bir değişim gördüm. Sanki sihirli değnek değmiş gibi. Yeşil alanlar artmış, kahverengi olan denizin rengi de mavi olmuş. Bu değişiklikleri görmek beni çok sevindirdi” dedi. Emrah, ayrıca gelirken Seka Park´a uğradığını da sözlerine ekleyerek, “Gerçekten de İngiltere´deki Hyde Park´ı andırıyor. İnsanların gezip, eğlenebileceği böyle bir mekanın İstanbul´da da olmasını isterim” şeklinde konuştu.

ŞEKER´DEN TEŞEKKÜR
Başkan Vekili Şeker de Emrah´ı Kocaeli´nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kocaelililer sizi çok seviyor. Biz de bunu göz önünde bulundurarak sizin gibi değerli bir sanatçıyı vatandaşlarımızla buluşturmaya karar verdik. Zafer Bayramı´nda sevincimizi sizinle paylaşmaktan mutluyuz. Geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

ÇALIŞINCA OLUYOR
Şeker, kenti değişmiş bulduğunu söyleyen Emrah´a Büyükşehir Belediyesi´nin “Çalışınca Oluyor” sloganını hatırlattı. Şeker, Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli´ni daha güzel ve yaşanmaktan zevk alınan bir il yapmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.  Başkan Vekili Şeker daha sonra sanatçı Emrah´a günün anısına bir teşekkür plaketi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!