Emlak İstimlak 3 puanı kaptı, İSU fark attı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası devam ediyor

Emlak İstimlak 3 puanı kaptı, İSU fark attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki daire başkanlıkları ve iştiraklerin katıldığı futbol turnuvasında heyecan sürüyor. Cuma akşamı oynanan karşılaşmalarda Emlak İstimlak ve İSU takımları gülen taraf oldu.

KIRMIZI KART DÜĞÜMÜ ÇÖZDÜ
Yahya Kaptan Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan müsabakalarda ilk olarak Emlak İstimlak ile Belde A.Ş. takımları karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Emlak İstimlak 8-6 kazanırken, Belde A.Ş. takımının 5 golüne imza atan İsmail Buruş karşılaşmanın sonlarına doğru maçın hakemi Turgay Dönmez´in gösterdiği ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımını sahada 5 kişi bıraktı.

İSU YİNE FAVORİ
Günün ikinci karşılaşmasında ise, geçen yılın şampiyonu İSU ile Sağlık İşleri takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya favori olarak çıkan İSU, sergilediği güzel futbolunu gollerle süsleyince sahadan 7-1 galip ayrıldı. 5 Temmuz tarihinde oynanacak final karşılaşması ile sona erecek turnuvada, hafta içi her akşam iki karşılaşma oynanmaya devam ediyor.

EMLAK İSTİMLAK 8 – BELDE A.Ş. 6
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Turgay Sönmez
EMLAK İSTİMLAK:  Hüseyin Eker ***, Mehmet Özüer  *** (Ergin Kaya ***), Rasim Aksoylu ***, İbrahim Elverdi ***, Hasan Öztürk *** (Muharrem Er ***), Selçuk Bayraktar ****
BELDE A.Ş.: Murat Umut **, Tayfun Taşçı **, Abdullah Aldoydun ** (Zafer Gül **), İsmail Buruş ****, Hasan Kinişe ***, Bedirhan Taşpınar ** (Ercan Bilgiç **)
Goller: İsmail Buruş 5, Selçuk Bayraktar 4, İbrahim Elverdi 2, Rasim Aksoylu, Mehmet Özüer, Hasan Kinişe
SARI KART: Selçuk Bayraktar, Murat Umut İsmail Buruş
KIRMIZI KART: İsmail Buruş

İSU 7-SAGLIK İŞLERİ MÜD. 1
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Turgay Dönmez
İSU:  Haluk Engin***, (Tuğrultan Çağdaş***), Tamer Yiğit***, Akif Arslan**(Erdinç Tuğraşı****), Zeki Bilgili***, Nurhan Orki****, Savaş Topal ****
SAĞLIK İŞLERİ MÜD. :  Ömer Günay***, Mustafa Tanıl***, Turgay Kotil****, Yılmaz Oktay**(Sedat Gündoğdu**)(Nesümi Demir***), Sinan Korkut***(Musa Kabdoy***), Aydın Kursan***
Goller: Savaş Topal 3, Nurhan Orki 2, Erdinç Tuğraşı 2, Turgay Kotil.