Eğitim merkezlerinin bowling keyfi

Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları, Özel Eğitim Merkezleri`ni Altınnal Cosmic Bowlingde misafir etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Okulları kapsamında Özel Eğitim Merkezlerindeki çocukların kaynaşması ve el becerilerinin gelişmesi amacıyla Altınnal Cosmic Bowling´de önemli bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe velileriyle birlikte gelen çocukların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu ve Gençlik Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan da katıldı.

BOWLİNG OYNAYARAK EĞLENDİLER
Canufkum Özel Eğitim Merkezi, Yenidoğan Özel Eğitim Kurumu, Hanımeli Özel Eğitim Merkezi ve Köseköy Kerem Gençlik Eğitim Merkezlerinin katıldığı etkinlikte çocuklar değişik bir gün geçirme fırsatı buldu. Antrenörleri Hakan Uğur, İsmail Cem Güçlü, Sibel Miralay, Özlem Donduran, Hürünaz Erdoğan, Tuğba Aydın, Bahar Yeşilay, Pınar Yıldırım ve Evin Eser yönetiminde bowling oynamayı öğrenen çocuklar, aynı zamanda diğer eğitim kurumlarındaki çocuklarla da kaynaşma fırsatı bulmuş oldu.