Dünya itfaiyecileri, Kocaeli´nde buluşacak

Uluslar arası organizasyonla ilgili basın toplantısı yarın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 27 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Türkiye`de ilk kez gerçekleştirilecek olan 3. Uluslar arası Balkan İtfaiye Spor Müsabakaları ile İtfaiyecilik ve Afet Önleme Konferansı için çalışmalarına start verdi. Büyükşehir Belediyesi düzenleyeceği söz konusu uluslar arası organizasyonla ilgili olarak yarın Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığında bir basın toplantısı gerçekleştirecek.

TANITIM YAPILACAK
Saat 10.00`da İtfaiye Daire Başkanlığı`nda yapılacak basın toplantısına, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ve Başkan Danışmanı Erkan Ayan da katılacak.
Toplantıda organizasyonların özellikleri ve programlarının yanı sıra Kocaeli ve Türkiye`ye olan katkıları aktarılacak.

DAVETİYELER GÖNDERİLİYOR
Öte yandan söz konusu uluslar arası organizasyon için yabancı konuklara davetiye gönderme işine de başlandı. Büyükşehir Belediyesi tüm uluslar arası itfaiyecilik teşkilatlarını yanı sıra, Avrupa Komisyonu Başkanlığı ve Japonya Afet Bakanlığı`na davetiye gönderiyor.