Doğalgaza abone olamayanlara müjde

İZGAZ`dan ikinci abonelik kampanyası; İZGAZ`ın doğalgaza 6 taksitle abone olma imkanı tanıyan kampanyası il genelinde büyük ilgi görünce, son kayıt tarihi şehrin batı bölgesinde uzatıldı.

İZGAZ yetkilileri, halen doğalgaz hattı döşeme çalışmaları devam eden Derince`de, kampanyanın 14 Ekim`e kadar geçerliliğini koruyacağını açıkladı. Saraybahçe ve Bekirpaşa`nın bütün sokaklarına doğalgaz gideceğini belirten yetkililer, il genelinde doğalgazsız bölge bırakmama konusunda kararlı.

ABONE SAYISI 15 BİNE YAKLAŞIYOR
Öte yandan yaklaşık iki hafta önce 7 bini geçen abone sayısı, kampanyanın sonuna yaklaşıldığı şu günlerde 12 bini aştı. Yetkililer 30 Eylül tarihinde bu sayının 15 bini bulmasını beklerken, kampanyaya Gölcük ve Derince bölgesinden yoğun ilgi olduğu ifade edildi.

FİYATLAR DEĞİŞMEYECEK
Bu arada İSU Genel Müdürlüğü`nün altındaki İZGAZ Showroom, Derince ve Gölcük Belediyesi hizmet binasında bulunan müracaat merkezlerinde aşırı yığılmaların gözlenmesi nedeniyle, İZGAZ yöneticileri yeni kampanya hazırlıklarına başladı. 22 Kasım`da başlayacak kampanyanın 22 Ocak tarihine kadar devam edeceğini belirten yetkililer, taksit miktarı ve fiyatların değişmeyeceğini özellikle vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!