“Doğalgaz keyfini yaşayın”

İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Muvaffak Çiğ`den vatandaşa çağrı

TV 41`de Derya Yaşar`ın hazırlayıp sunduğu ‘Yaşamın içinden` adlı programa katılan İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Muvaffak Çiğ, tüm Kocaeli halkından “Herkese doğalgaz” kampanyasına katılmasını istedi. Çığ, “2005 yılının sonunda Kocaeli`nde doğalgazın nimetlerinden faydalanıp keyfini çıkartacağız” dedi.
 
DOĞALGAZ ve İZGAZ
Canlı yayınlanan programda ilk olarak doğalgazın ne olduğunu anlatan  Muvaffak Çiğ, çevreci ve tehlikesiz olduğunu belirttiği doğalgazın bir konfor olduğunu söyledi. Çiğ, bu konforu tüm Kocaeli halkının yaşamasını istediklerini ve bu nedenle de ‘Herkese Doğalgaz` kampanyasını başlattıklarını ifade etti.
 
ZEMİN TAHRİP BEDELİ YOK
16 Mayıs tarihinde başlatılan  ve 16 Ağustos`ta sona erecek olan ‘Herkese Doğalgaz` kampanyasıyla 2005 yılının sonuna kadar Kocaeli`nin % 90`ına doğalgaz götürmeyi hedeflediklerini vurgulayan Muvaffak Çiğ, kampanyanın en önemli özelliğinin en düşüğü 300-400 YTL`yi bulan zemin tahrip bedelinin kampanya boyunca vatandaştan alınmaması olduğunu söyledi. Çiğ, “Vatandaşlarımız 60 YTL taksitle 6 ayda toplam 360 YTL`ye doğalgaz abonesi olabilir. Kredi kartlarına ise 9 ay taksit yapıyoruz. Dört etaba ayırdığımız çalışmalarımızın hepsi Ekim-Kasım aylarında bitmiş olacak. Vatandaşlarımız kış aylarına doğalgazla girsin istiyoruz. Bu nedenle lütfen tüm halkımız bir an önce abone olsun" şeklinde konuştu..
 
SADECE DUA İSTİYORUZ
Şehrin merkezi dışında yaşayan vatandaşların fatura ödeme sıkıntılarını da gidereceklerini ifade eden Muvaffak Çiğ, “İlçe ve beldelerde fatura günü belirleyeceğiz. O gün vatandaşlarımız faturalarını bulundukları yerde belirlenen noktaya yatırabilecekler. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Her noktada Kocaeli`ne hizmet etme derdindeyiz. Her şeyin sonucunda vatandaşımızdan sadece bir teşekkür, bir dua istiyoruz. İZGAZ`ın büyümesi Kocaeli için değerdir. Hedeflediğimiz 40 trilyonluk yatırım Kocaeli`ne 250 trilyonluk Pazar ve istihdam oluşturacak. Lütfen halkımız da bize destek olsun” çağrısında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!