Doğal hayatı koruyacağız

Başkan Karaosmanoğlu, ÇEKÜL tarafından düzenlenen ağaç dikme törenine katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ÇEKÜL tarafından Körfez İlçesi´nde bulunan Orman İşletme Şefliği´nde düzenlenen ağaç dikme törenine katıldı. Başkan Karaosmanoğlu törende yaptığı konuşmada, doğal hayatı korumak için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi.

HERKESE 7 AĞAÇ
Kısa adı ÇEKÜL olan, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı tarafından düzenlenen törene, ÇEKÜL Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Vali Yardımcısı Celalettin Özdal, Derince Kaymakamı Cengiz Cantürk ve çok sayıda davetli katıldı. Herkese 7 ağaç parolası ile gerçekleştirilen ağaç dikme töreni, Körfez Orman İşletme Şefliği´nin yanında bulunan alanda gerçekleştirildi. Törene katılanlar hazırlanan fidanları diktiler.

DOĞAL GÜZELLİKLER KORUNACAK
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Doğal hayatı bozmamalıyız aksi takdirde dünya felakete sürüklenir. Ormanlarımız, denizimiz, havamız, suyumuz bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Bunları korumazsak kendi kendimize ihanet etmiş oluruz. Biz Kocaeli´nde doğanın kendine ait düzenini koruyoruz. Sanayi ile kültürü birleştiriyoruz. Sakarya´dan otobana giren bir kişi Kocaeli´ni bitirene kadar adeta bir ormanın içerisinden geçer gibi olacak bunun için çalışıyor, milyonlarca ağaç dikiyoruz” dedi

DESTEĞE TEŞEKKÜR
ÇEKÜL Başkanı Prof. Metin Sözen, Başkan Karaosmanoğlu´nun çok sevdiği ve değer verdiği bir insan olarak, kendilerine her zaman destek olduğunu söyledi. Sözen, Büyükşehir Belediyesi tarafından doğaya yönelik çalışmaların göz kamaştıracak kadar örnek bir güzellikte olduğunu anlattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!