Diyaliz hastaları piknikte buluştu

Büyükşehir`e ait diyaliz merkezinde tedavi gören hastalar ve sağlık personeli gönlünce eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından işletilen diyaliz merkezinde tedavi gören hastalar ile sağlık personeli, düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. Böbrek yetersizliğinden diyaliz makinesine bağlı olarak yaşamını sürdüren hastalar piknikte moral depoladı.

HASTALAR İLAÇ GİBİ GELDİ
Gördükleri tedavi nedeniyle zaman zaman moral motivasyonlarını kaybeden diyaliz hastalarının moralini düzeltmek, kaynaşmalarını, yakınlarının tanışmalarını sağlamak ve sağlık eğitimi veren personelle iletişimlerini artırmak amacıyla düzenlenen piknik, Sapanca Seka Kampı´nda yapıldı. Pikniğe hastalar yakınları ile katılırken, sağlık personeli de aileleriyle geldi. İkramların yapıldığı piknikte, hasta yakınları hem birbirleriyle, hem de sağlık personeliyle kısa sürede kaynaşıp, gönüllerince eğlendi.

BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR
Geleneksel hale getirilen piknik nedeniyle hastalar ve yakınları, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti. Oldukça eğlenceli ve neşeli geçen piknikte, cihaza bağlı yaşamını sürdüren hastaların bir günlüğüne de olsa hastalıklarını unutmaları, eğlenmeleri ve oyunlar oynamaları sağlandı. Piknik, bütün katılımcılar tarafından çok beğenilirken, zaman zaman küçük çaplı eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Kazananlara sembolik hediyeler verilirken, hastalar bu tür etkinliklerin sayısını artırılmasını istedi. Hasta yakınları, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür edip, güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!