“Dinde kaliteden ödün verilmemeli”

İl Müftülüğü´nün aldığı ISO 9001 belgesinin takdimi için düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu,

Kocaeli Müftülüğü`nün aldığı ISO 9001 belgesinin Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu`na takdimi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dinde kaliteden ödün verilmemesini istedi.

“DİN ADAMLARI SORUMLU”
Kocaeli İl Müftülüğü yapmış olduğu hizmetlerden ötürü ISO 9001 belgesi almaya hak kazandı. TSE tarafından verilecek olan belge için düzenlenen törene Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu`da katıldı. Törende bir konuşma yapan Kocaeli İbrahim Karaosmanoğlu, “Her alanda olduğu gibi dinde de kaliteden ödün vermemeliyiz” dedi.

“KALİTEDEN TAVİZ YOK”
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaeli için gerçekleştirdikleri her çalışmada kaliteyi ön planda tuttuklarını söyledi. Kaliteden asla taviz vermeyeceklerini belirten Karaosmanoğlu, “Yaptığımız işin kaliteli olup olmadığını her zaman sorgulamalıyız. Her alanda olduğu gibi dinde de bile kaliteyi yakalamanın peşinde olmalıyız. Dinde kaliteyi yaşamıyorsak burada din görevlililerin sorumluluğu var demektir. Bu yöndeki kaliteyi ancak ve ancak eğitime verdiğimiz önemle sağlayabiliriz” şeklinde konuştu.

BAYRAĞI BARDAKOĞLU ALDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu da, Diyanet İşleri olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Konuşmasında dini mekanlara da değinen Diyanet İşleri Başkanı, “Osmanlı döneminden devraldığımız camilerimize maalesef yeterince bakamadık. Sonuç tabii ki üzücü. Bu tipteki mekanlarımızın gönlümüzün huzur bulacağı yerler olmasını arzu ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından TSE yetkilileri, ISO 9001 bayrağı ve belgesini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu`na takdim etti. Bardakoğlu, başarılı çalışmaları nedeniyle İl Müftülüğü çalışanlarına teşekkür etti.

MAKAMA ZİYARET
Öte yandan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. İl Müftüsü Hikmet Kutlu ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu`nun da hazır bulunduğu ziyarette,Başkan Karaosmanoğlu Bardakoğlu`na belediye çalışmaları hakkında özet bilgi sundu. Şeref defterinin imzalayan Prof. Bardakoğlu tefsir seti,Başkan Karaosmanoğlu ise konuğuna kristal hediye etti. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!