Dilovası´nın talihi değişiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı, hizmet atağının sürdürüldüğü Dilovası`nda çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yıllardan beri kimsenin eli değmeyen, sanayinin gölgesinde kaderine terk edilen Dilovası´nda yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Karaosmanoğlu´na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Büyükşehir sayesinde çamur ve susuzluktan kurtulacakları için sevinçli olduklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR HER KOLDAN
Yıllarca yerel hizmetlere muhtaç Dilovası, sanayi ile yerleşim alanlarının iç içe kurulması, yeterli arıtma tesisinin bulunmaması yüzünden, Türkiye´de çevre kirliliğinin en yoğun yaşandığı yerleşim birimi. Cadde ve sokakları yürünmez halde olan, içme suyuna hasret Dilovası´nın imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Dilovası´nda altyapı, üstyapı, içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Hizmete muhtaç beldeyi Büyükşehir Belediyesi her koldan hizmet ablukasına aldı. Çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoglu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

VATANDAŞ MUTLU
Dilovasının kötü talihini değiştirmekte kararlı olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışma yapılan bölgeleri Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman ile birlikte gezdi. Bağdat Caddesi´nde alt ve üstyapı çalışmalarını denetleyen Karaosmanoğlu, “Dilovası kötü talihinden kurtulana kadar çalışacağız. Çalışmalar tamamlandığında, burayı kimse tanıyamayacak” dedi. Başkan Karaosmanoğlu´na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, çamurdan kurtulacakları için sevinçli olduklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Abdulkadir Öztürk, vatandaşlar adına Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

DİLİSKELESİ YENİLENİYOR
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Karaosmanoğlu, Diliskelesi´nde sürdürülen çalışmaları de inceledi. Çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Karaosmanoğlu, kentin her köşesini güzelleştirmek için uğraştıklarını anlattı. Vatandaşlar 25-30 yıldan beri yollarına kimsenin el sürmediğini, ilk kez hizmet gördüklerini, oysa yıllarca hizmete hasret yaşadıklarını anlattı. Diliskelesi Muhtarı Metin İvok, yapılan hizmetin sevinç şaşkınlığını yaşadıklarını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Köy, belde, ilçe demeden, her yeri yenilemeye çalışıyoruz. Önce altyapı, sonra üstyapı. Çünkü biz makyaj yapmaya gelmedik, hizmet üretmeye, insanca yaşanabilen yerler oluşturmaya geldik” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!