Dilovası İtfaiye Binası inşaatına 3 teklif

Dosyasındaki eksik nedeniyle 1 firma devre dışı bırakıldı, ihaleyi kazanan önümüzdeki günlerde açıklanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerin ihtiyacı olan itfaiye hizmet binalarının yapımına start verdi. Dün Dilovası İtfaiye Hizmet Binası ve araç sundurma yeri inşaatı ile başlayan ihaleler, önümüzdeki günlerde Körfez ve Çayırova birimleri ile devam edecek.

100 GÜNDE TAMAM
Encümen Salonu`nda dün gerçekleştirilen ihaleye Genel Sekreter Mustafa Soydabaş başkanlık etti. 3 firmanın katıldığı ihalede İLK-AR İnşaat, teknik personel taahhütnamesi noter tasdikli olamaması nedeniyle devre dışı bırakıldı. Yanıkkaya İnşaat 149 bin 121 YTL, Anel İnşaat ise 184 bin 152 YTL`lik teklif verdi. Dosyaların incelenmesinden sonra sözleşme imzalayacak olan firma, çalışmalarını yer tesliminden sonraki 100 gün içinde tamamlayacak.