Dilovası-Gebze hattına tek teklif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 10 yıl süreyle geçerli olacak toplu taşıma alanındaki hat ihalelerine, bugün de devam edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu başkanlığında oluşturulan ihale komisyonu, saat 10.30`da Encümen Salonu`nda bir araya geldi.

1 MİLYON 500 BİN 100 YTL
Dün gerçekleştirilen tek ihale Dilovası- Gebze hattının ihalesi oldu. Muhammen bedeli 1.5 milyon YTL olarak belirlenen söz konusu 10 hat için tek teklif Özalp firması yetkilisi Fuat Özalp`ten geldi. İhale, 1 milyon 500 bin 100 YTL`lik teklifle Özalp firmasında kaldı.

İLK GÜN İHALELERİ
Öte yandan ilk gün gerçekleştirilen toplu taşıma ihaleleri ise şu şekilde sonuçlanmıştı:
1. Akçat-Karamürsel (2 hat)
Katılan olmadığı için ihale 15 gün içinde pazarlık usulüyle tekrarlanacak.
2. Yalakdere-Karamürsel (4 hat)
SS 2 No`lu Koop. 36 bin YTL + KDV ile dört hattı da aldı. Söz konusu hat ile ilgili 5 adet teklif yapılmış, tekliflerden 4`ü SS 2 No`lu Kooperatif`ten biri ise Hüseyin Değirmenci adlı vatandaştan gelmişti.
3. Kızderbent-Karamürsel (4 hat)
SS 2 No`lu Koop. 30 bin YTL + KDV ile dört hattı aldı. Tekliflerin tamamı aynı kooperatiften gelmişti.
4. Şekerpınar-Gebze (4 hat)
Hatları alanlar şöyle: Kara Turizm: 156 bin YTL+ KDV, Hilal Meşrubat: 131 bin YTL+ KDV, Seçkin Duman 151 bin YTL + KDV, Hilal Meşrubat 128 bin YTL + KDV.
5. Çayırova-Gebze (4 hat)
Hatları alanlar şöyle: Mustafa Candere: 256 bin YTL+KDV, Mustafa Candere: 255 bin YTL +KDV, Seçkin Duman: 251.500 YTL+KDV, Mustafa Candere: 247.000 YTL+KDV.
6. Hisareyn-Gölcük (8 hat)
Teklif veren olmadı. İhale 15 gün sonra pazarlık usulüyle yapılacak.
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ilk iki gün gerçekleştirdiği ihaleler sonunda elde ettiği toplam gelir, 3 milyon 340 bin 100 YTL olarak açıklandı.