Dil ve sanat kurslarına kayıtlar için son gün Perşembe

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı`nın dil ve sanatsal konularda düzenleyeceği kurslar için son başvuru tarihi Perşembe. 2 Kasım günü başlayacak olan kurslarda sahne sanatlarından dil kurslarına kadar bir çok alanda kursiyerlere eğitim verilecek.

DRAMA, BALE, DİKSİYON

Drama, diksiyon, çini, fotoğraf, sinema –tv, bale, piyano, klasik gitar ve ud gibi sanatsal kursların yanı sıra Arapça , Japonca  ve Osmanlıca kursları da düzenlenecek.  Diksiyon ve çini kursları için 17 yaş, drama kursları için 10 – 17 yaş ve tiyatro kursu için de 18 yaş üzeri öğrenciler başvuru yapabilecek.

Fotoğraf ve sinema-tv kursları ise ocak ayında başlayacak. Kurslar fuar içinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde verilecek.