Dil ve sanat kurslarına kayıtlar 8 Kasım`a kadar uzatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı`nın dil ve sanatsal konularda düzenleyeceği kurslar için kayıtlar devam ediyor. Daha önce 1 Kasım`da sona ereceği açıklanan kayıtların 8 Kasım`a kadar uzatıldığını kaydeden yetkililer, şu ana kadar 80 kişinin başvuru yaptığını hatırlattı.

JAPONCA VE DRAMA REVAÇTA

Öte yandan dil kursları içinde, Arapça ve Osmanlıca ile birlikte yer alan Japonca özellikle gençlerden yoğun ilgi görüyor. Yetkililer, sanatsal kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin ise tercihlerini en çok dramadan yana kullandıklarının altını çiziyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen kurslar, son başvuru tarihi olan 8 Kasım günü Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde başlayacak.