Devir teslim işlemleri Gebze ve Darıca ile sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin sınırlarının genişlemesi ile ilgili yürütülen devir teslim işlemleri önceki gün ve dün yapılan görüşmelerle sona erdi.

Komisyonun bugünkü gündeminde Gebze ve Darıca Belediyeleri yer aldı. Görüşmelere Gebze Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz, Hesap İşleri Müdürü Emin Gültekin, Personel Müdürü Ramazan Kılıç katılırken, Darıca Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Başkan Yardımcısı Olcay Ulus, Başkan Danışmanı Avukat Ahmet Özcan ve Personel ve Yazı İşleri Müdürü Hayrettin Karasu katıldı.

ÇAYIROVA İLE ÖNCEKİ GÜN

Önceki gün yapılan görüşmelerle ise Çayırova Belediyesi ile protokol imzalanmış, belediye adına masaya Belediye Başkanı E. Faruk Taşçı, İtfaiye Amiri Ali Ekber Kurtkaya, Yazı İşleri Müdürü Aziz Basut, İmar Müdürü Salih Palas ve belediye avukatı Sadettin Arıkboğa oturmuştu. Komisyon başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın yaptığı görüşmelerde Büyükşehir Belediyesini ise, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Ulaşım Müdürü Doğan Kara ve Hal Müdürü Avni Bahadır temsil etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!