Derince´nin üst yapı ihalesi

Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı bu yıl tamamlanan 23 cadde ve sokağı asfaltlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerde alt yapı sorunu bulunmayan caddelerin üst yapı ihalelerine çıkmaya devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerde alt yapı sorunu bulunmayan caddelerin üst yapı ihalelerine çıkmaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığında son olarak, Derince´nin ihalesi yapıldı.

23 CADDE VE SOKAK
Alt yapısı bu yıl tamamlanan toplam 23 cadde ve sokağın asfaltlanmasını, tretuvarlarının yenilenmesini kapsayan ihaleye toplam 5 firma katıldı. Simge-Mat 1 Milyon 467 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, en yüksek teklif 2 Milyon 152 bin YTL ile Eka İnşaat´tan geldi. İhale komisyonu tarafından dosyaların detaylı incelenmesinin ardından, ihaleyi kazanan firma sözleşme için çağrılacak. Yaklaşık 16 bin ton asfaltın kullanılacağı çalışmalar ise yer tesliminden sonraki 80 gün içinde tamamlanacak.

ÇALIŞMA YAPILACAK YERLER
Üst yapısı tamamen yenilenecek olan, toplam uzunluğu 14 kilometreyi bulan cadde ve sokak isimleri şöyle: Kamuran, Çenesuyu, Önder, NATO, Nihat Erim, Atatürk, Hayat, Zuhal, 17 Ağustos, Hastane, Serdar, Harmantarla, Dumlupınar, Engin, Hafız Hasan Yılmaz, Esentepe Caddesi, Yasemin, Altıncı, Turan, Koç, Dernek, Efe Sokak ve D-100 Kuzey Yanyolu.

FİRMALAR                TEKLİFLERİ
Simge-Mat             1 Milyon 467 bin YTL
Karaca İnşaat        1 Milyon 897 bin YTL
Taşyapı                1 Milyon 944 bin YTL
Güneş Nakliyat       1 Milyon 968 bin YTL
Eka İnşaat             2 Milyon 152 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!