Derince yan yolu hizmete açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı Olimpik Buz Sporları ..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı Olimpik Buz Sporları Salonu ile Derince Ro-Ro Kavşağı arasındaki yan yolu, yaya ve araç trafiğine açtı.

TRAFİK RAHATLADI
Kent içi taşıt trafiğinin ana artelden ayrılması ve D-100 Karayolu transit geçişinin kesintiye uğramaması amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım-Bakım-Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Derince´de yan yolu tamamen yeniledi. Buz Sporları Salonu Köprüsü ile Ro-Ro kavşağı arasında yaptırılan 1,5 kilometre uzunluğunda ki yol, 8,5 metre genişliğe yükseltildi. Yola toplam 6 bin 630 metre bordür ve 3 bin 124 metrekare parke döşendi. 4 bin 218 ton asfaltın döküldüğü yol, 1 milyon 262 bin 235 YTL´ye mal oldu.