Derince köy yolları onarıldı

Büyükşehir Belediyesi, havaların iyi gitmesini fırsat bilip, stabilize çalışmalarını yaptı

Derince köy yolları onarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerindeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Derince´nin köy yollarını onarımdan geçirdi.

800 TON STABİLİZE
Çalışmalarına Derince´nin Geredeli Köyü´nden başlayan ekipler, yol güzergahında köy yollarını onardı. Yapılan çalışma sayesinde toprak zemin olan köy yollarına stabilize döküldü. Yolsuz köy bırakmama kararında olan Büyükşehir ekipleri, 5 köyün yollarını yeniledi. Toprak yollar, yapılan çalışma ile stabilizeye dönüştürülerek, asfalt kaplama hazırlıkları tamamlanmış oldu. Yaklaşık 3 kilometrelik yola toplam 800 ton stabilize malzeme çekildi.

İLK DURAK GEREDELİ
Köye Hizmet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, köylüler arasında sevinçle karşılandı. Geredeli Köy Muhtarı Ali Yıldız, çalışmanın kendileri için çok büyük önem taşıdığını belirterek, “Yaz aylarında Tahtalı Göleti bizi için çok önemli bir eğlence ve dinlenme mekanı. Ancak yollarımızın bozuk olması nedeniyle bu göletten istediğimiz kadar yararlanamıyorduk. Büyükşehir Belediyesine yaptığı hizmet için minnettarız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!