Derbent´in bulvar ve caddeleri yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alt yapısı biten cadde ve sokaklardaki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Derbent Beldesi´ndeki Ahmet Lütfü Arat Bulvarı ile merkezdeki çeşitli caddelerde üst yapı çalışması yapacak. Söz konusu hizmet için dün (Pazartesi)Büyükşehir Belediyesi´nde bir ihale gerçekleştirdi.

3 FİRMA KATILDI
İhaleye üç firma teklif verdi. İhalede, en düşük teklifi 1 milyon 498 bin YTL ile Günfalt İm. Asfalt Nak. Tic. Ltd. Şti. firması verirken, Çözüm Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. 1 milyon 799 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi oldu. İhale dosyalarının incelenmesinden sonra kazanan firma açıklanacak. Çalışmalar 5 ay içinde tamamlanacak.

ALTI KİLOMETRE ASFALT
17 metre genişliğinde ve 6 km uzunluğundaki Ahmet Lütfü Arat Bulvarı ile belde merkezindeki caddelerde tretuvar, bordur, asfalt ve aydınlatma çalışmaları yapılacak.

FİRMALAR TEKLİFLERİ
Günfalt İm. Asfalt Nak. Tic. Ltd. Şti. 1 milyon 498 bin YTL