Derbent´e 9 bin metrekarelik park

Büyükşehir hizmette beldeleri de ihmal etmiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yeşillendirme ve park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Belde ve köylerde de çeşitli büyüklük ve özellikte park inşa eden Büyükşehir, son olarak Derbent merkezine 9 bin metrekarelik park yapımı için ihale açtı.

5 FİRMADAN TEKLİF
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılan söz konusu ihale için toplam 5 firma teklif verdi. İlk-Ar İnşaat 224 bin 749 YTL ile en düşük, Vizyon Peyzaj-Sembol İnşaat ortaklığı ise 298 bin 943 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu.

60 GÜNDE TAMAM
Muhammen bedeli 258 bin 760 YTL olarak belirlenen Derbent Parkı, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 60 gün içinde tamamlanacak. Her bir çiçeklerle süslenecek olan parkta piknik masaları ile otomatik sulama sistemi de bulunacak.

FİRMALAR                          TEKLİFLERİ
İlk-Ar İnşaat                   224 bin 749 YTL