“Deprem mağdurlarının mağduriyeti giderilecek”

İmar konusunda verilen önerge için söz alan başkan vekili İlyas Şeker

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclisi Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş´in başkanlığı´nda yapıldı. Meclis´e verilen imar konuklu önerge konusunda konuşan başkan vekili İlyas Şeker, “ Deprem sırasında toplu konut alanları, kooperatif yerleri ve blokların yıkılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların mağduriyetleri bugünkü imar koşullarına göre giderilecektir” dedi.

KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ  YAPILDI
Yaklaşan genel seçimler nedeniyle milletvekili adayı olarak meclis ve hukuk komisyonu üyeliğinden ayrılan Halim Turgut´un yerine hukuk komisyon üyeliğine yeni meclis üyesi olan Satıh Mehmet Külte seçildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL
110 maddelik gündem de norm kadro ile ilgili karar, geçici işçilerin kadroya alınması ve imar konuları, cadde ve sokaklara yeni isimlerin verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis, Temmuz ayı oturumunu da 13 Temmuz da yapacak.