Değirmendere´ye yakıştı

Büyükşehir tarafından yenilenen belde stadını Başkan Karaosmanoğlu da inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Değirmendere standında gerçekleştirilen suni çim çalışmaları tamamlandı. Yenilenen stat ile hemen yanı başındaki spor salonunu inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, gördüğü manzaradan hayli mutlu oldu.

ELLİBEŞ İLE ÖZER´LE DENETİM
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eylül ayı içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilimizde yapılacak olan bir dizi açılış arasında yer alması beklenen Değirmendere Sentetik Futbol Sahasında yapılan son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Başkan Karaosmanoğlu´na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman da eşlik etti.

Sahanın son halini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu´nun yaptığı incelemeler sırasında, Değirmendereli gençler sentetik sahada antrenman yapmaya geldi. Bir süre gençlerin antrenmanını izleyen Karaosmanoğlu, bu statta maç izlemenin keyifli olacağını belirtti.  

 

SPOR SALONUNA DA TRİBÜN
Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Değirmendere Futbol Sahasının hemen yanında bulunan Spor Salonunda yapılan çalışmaları da görme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından salonda yapılan 120 kişilik tribünün hazır olduğunu belirten yetkililer, bundan sonra bu salonda resmi maçların da oynanabileceğini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!