D.Dereye Seyit Onbaşı Parkı

Büyükşehir, atıl bir alanı yemyeşil hale getirecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere Merkez Mahallesi sakinlerinin önemli bir ihtiyacını gidermek amacıyla ihaleye çıktı. Mahallenin halen çamur deryası içindeki boş bir alanı, yakın bir zamanda park haline getirilecek.

İHALESİ TAMAM
Çanakkale Savaşında 250 kiloluk top mermisini sırtında taşıyarak destanlaşan Seyit Onbaşının adının verileceği park alanı için, Park Bahçeler Müdürlüğünde düzenlenen ihaleye toplam 3 firma katıldı. En düşük teklif 109 bin 998 YTL ile Pircanoğlu Peyzaj´dan gelirken, Ümyat İnşaat 114 bin 128, Gökçe İnşaat ise 127 bin 431 YTL´lik teklif verdi.

ATIL BİR YERDİ
Apartmanlar arasında kalan ve atıl durumda bulunan park alanı, önümüzdeki aylarda bölge sakinlerinin önemli bir ihtiyacını giderecek. Mahallenin bu kısmında herhangi bir park bulunmadığı için çocuklar oyun oynamak, büyükler de oturup dinlenmek amacıyla sahile inmek zorunda kalıyorlardı.

BASKETBOL SAHASI
Yaklaşık 1250 metrekarelik alanı kapsayan Seyit Onbaşı Parkında, 1 adet basketbol sahası, çocuk oyun grupları ve oturma grupları yer alacak. Tamamen yeşillendirildikten sonra ağaç dikiminin yapılacağı parktaki tüm çalışmalar, müteahhit firma tarafından 2 aylık bir süre içinde gerçekleştirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!