“Darlık olmadan varlık olmaz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi´nde çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi`nde yapılan çalışmaları Yazlık Belediye Başkanı Sebahattin Ersoy ile birlikte denetledi. Esnafın katılımı ile caddeyi baştan sona dolaşan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin en önemli caddelerinden İnönü Caddesi`nin arzu edilen yapısına kavuştuğunu söyledi.Karaosmanoğlu, darlık olmadan varlığa kavuşmanın olanaksız olduğunu ifade etti.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
İnönü Caddesi`nde yapılan çalışmalar son aşamaya gelirken, çalışmaları her fırsatta denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün yine caddede denetime çıktı. Esnafın katılımı ile caddeyi dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalarla caddenin kısa sürede tamamlanacağını yineledi.

İnönü Caddesi`nin alt yapısının tamamlanması ile birlikte yol asfaltla kaplanarak cadde toz ve topraktan kurtarıldı. Asfalt çalışması sonrası yaya yollarının yapımına başlandı. Başkan Karaosmanoğlu`nun “Kullanılacak malzemeyi esnafla birlikte belirleyeceğiz” sözü gerçekleşti ve üst yapıda doğal Bergama Graniti kullanılmaya karar verildi. Alınan bu karar üzerine çalışmalara başlayan Büyükşehir yönetimi zaman kaybetmeden malzemeyi temin ederek İnönü Caddesi`nin tretuvarlarının yapımına başlandı. Çalışmaların Eylül başında tamamlanması hedefleniyor.

BAŞKAN “SABIR” İSTEDİ
Esnafla dertleşen Başkan Karaosmanoğlu, insanların rahat edebilmesi için 30 yıldır ihmal edilen alt yapının yapılması gerektiğini söyledi. “Darlık olmadan varlık olmaz” Başkan Karaosmanoğlu, herkesten sabırlı olmasını istedi. Esnaflar çalışmaları taktirle izlediğini belirtirken, Başkan Karaosmanoğlu, “Bu yolun alt yapısı 20 yıl önce yapılmalıydı. O zaman para yok muydu? Vardı. O dönem gönderilen para 200 bin insan içindi. Şimdi gönderilen para ise 1 milyon 226 bin insan için” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!