Darıca´ya tesis sözü

Darıca Gençlerbirliği`nin yeni yönetimi Karaosmanoğlu`na yemek verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisine yemek veren Darıca Gençlerbirliği yöneticilerine tesis sözü verdi.

Darıca Gençlerbirliği´nin yeni yönetimi Karaosmanoğlu´na yemek verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisine yemek veren Darıca Gençlerbirliği yöneticilerine tesis sözü verdi. Karaosmanoğlu, spora teşvik amacıyla kentin her köşesinde tesis atağı başlattıklarını söyledi.

YENİ YÖNETİMDEN YEMEK
Türkiye 2. Lig B Kategorisi´nde oynayan Darıca Gençlerbirliği Kulübü bir hafta önce kongresini yaptı. Halil Akbaş yönetimindeki yeni yönetim, kendi arasında görev bölümü yaptıktan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu onuruna bir yemek verdi. Bayramoğlu Hegzagon Otel´de gerçekleşen toplantıya, çevre ödülü almak için Konya´da bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak katılamadı.

SPORA YARDIM
Yemekte kısa bir konuşma yapan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Halil Akbaş, takımı daha iyi yerlere taşımak için çaba göstereceklerini söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada, spor için il genelinde tesisleşme çalışması yaptıklarını anlattı. Karaosmanoğlu, “Biz her türlü sporu destekliyoruz. Bu kentin her köşesinde insanlarımız spor yapma imkanını bulsun istiyoruz. Sizin Darıca Gençlerbirliği´ni daha iyi noktalara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

 

TESİS NENEHATUN´DA YAPILACAK
Konuşmaların ardından Darıca Gençlerbirliği Başkanı Halil Akbaş, kulübün yeni bir tesise ihtiyacı olduğunu belirterek, hazırladıkları projeyi Karaosmanoğlu´na tanıtarak, yardım talebinde bulurdu. Başkan Karaosmanoğlu, tesis yapımında Kocaeli sınırları içindeki bütün kulüplere destek olmaya çalıştıklarını belirterek, Darıca Gençlerbirliği için de destek olacaklarını söyledi. Tesislerin Nenehatun Mahallesi´nde bin 728 metrekare alanda yapılması hedefleniyor. Tesisin 1 trilyon liraya mal olacağı belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!