Darıca denetimden geçti

Büyükşehir, gıda denetimlerini kentin her köşesinde sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Darıca´da gıda satışı yapan yerleri denetledi. Yapılan denetleme sırasında şartlara uymayanlar uyarılırken, her türlü önlemi alan, hijyenik koşullara uyan işyeri sahiplerine de teşekkür edildi.

GIDA MÜHENDİSİ DE KATILDI

Halk sağlığına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, kentin her köşesinde gıda satışı yapan yerleri denetlemeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Darıca Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte, beldeyi karış karış denetledi. Zincirlikuyu Mahalllesi´nden başlayan denetimlere, gıda mühendisleri de katıldı. Özellikle fırınlar ve kasaplara yönelik denetimler sırasında, noksanlığı tespit edilen işyerlerinin sahipleri uyarıldı.

ÖRNEK FIRIN

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Eyüp Deveci başkanlığında Darıca´nın denetimlerini yapan ekipler, Karaaslan Caddesi´nde karşılaştıkları manzarayı bütün işyeri sahiplerine örnek gösterdi. Has-er Unlu Gıda Mamulleri Fırını´na girin ekipler, fırında görevli bir gıda mühendisi tarafından karşılandı. İmalathaneye giren ekipler, galoş takma zorunluluğunu görünce, alınan önlemler karşısında işyeri sahiplerine teşekkür etti. Zabıta Müdürü Eyüp Deveci, fırın, market, kasap, bakkal ve internet kafelerde denetimlerin aralıksız devam edeceğini, hem halkın sağlığını korumak, hem de gençlerin uygunsuz sitelerden uzak durması için çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!