Dairelerin konforu Başkan´ı şaşırttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde hak sahipleri için Kent-Konut tarafından hayata geçirdiği Cedit-Erenler bölgesindeki konutları büyük oranda tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hazırlanan örnek dairede bulunan konforu görünce, gözlerine inanamadı.

17 BLOK TAMAM
Kentsel dönüşüm için yapılan çalışmalarda hak sahipleri ile birlikte konut sahibi olmak isteyen insanlara bu imkanı sunmak için başlatılan Cedit- Erenler bölgesindeki 17 bloğun inşaatı tamamlandı. Yapılan bloklarda 588 dairenin kaba inşaatı bitirildi. Kent-Konut tarafından yürütülen çalışmalarda daireler 134 metrekare ve 100 metrekare olmak üzere iki tip olarak yapılıyor. Kent-Konut, daire sahipleri için hazırladığı örnek daireyi vatandaşın ziyaretine açtı. Konutların sahiplerine yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

DÖRT DÖRTLÜK DAİRE
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, beraberindeki Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile birlikte örnek daireleri gezdi. Kent-Konut A.Ş Genel Müdürü Mustafa Bayraktar, Başkan Karaosmanoğlu´na bilgi verirken, yüzde 88 yeşil alan bıraktıklarını anlattı. Hazırlanan konutları mükemmel bulan Başkan Karaosmanoğlu, söz verdikleri tarihte konutları sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. Kaliteden taviz verilmeden inşa edilen konutlar, her şey düşünülerek planlandı.