D-100 trafiği rahatlıyor

Adliye Köprüsü bölgesindeki asfaltlama çalışmaları son aşamaya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapıldığı ilk günden beri trafik yükünü kaldırmayan ve sürekli tıkanan Adliye Köprüsü´ne çift şeritli iki köprü ilave ederek hizmete açtıktan sonra, D-100´ü genişletme çalışmalarını son aşamaya getirdi. Trafik Şube Müdürlüğü ile 42 Evler Köprüsü arasındaki bölgenin, hafta sonunda trafiğe açılması hedefleniyor.

YOL TRAFİĞE AÇILACAK
Trafiği büyük oranda rahatlatacak olan Adliye Köprüsü trafiğe açıldıktan sonra büyük rahatlık meydana getirirken, Büyükşehir Belediyesi köprünün bağlantı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan köprü ile birlikte D-100 üzerinde başlatılan çalışmalar ise son aşamaya geldi. Her iki yolu 4´er şeritli hale getirecek olan ve transit geçişi kesintisiz hale getirecek olan çalışma Trafik Şube Müdürlüğü ile 42 Evler Köprüsü arasındaki 1.5 kilometrelik alanı kapsıyor.Yolun hafta içinde asfaltlama çalışmalarının tamamlanarak, trafik işaretlerinin yapılması halinde, D-100 hafta sonunda trafiğe açılacak. Sakarya istikametinden gelen araçlar yan yolu değil, genişletilmiş D-00 karayolunu kullanabilecek.

KÖPRÜ BAĞLANTILARI DA BİTİYOR
Yapıldığı günden beri trafiği rahatlatan Adliye Köprüsü´nün D-100 bağlantıları da tamamlanma aşamasına geldi. Hem Sakarya, hem İstanbul istikametinden geliş gidiş yapan araçların D-100 ile köprü arasındaki bağlantısını yapan yolların çalışması da asfaltlama aşamasına getiriliyor. Salim Dervişoğlu Caddesi´nin Eski Gölcük Yolu´na bağlantısı üzerindeki çalışmanın da hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Köprü bağlantılarının tamamlanması halinde, trafik tamamen rahata kavuşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!